Kariyer | Konular | Kitaplık | İletişim

Vakıa suresi mucizesi yaşayanlar

Vakıa suresinin mucizesini bilmeyen yoktur.. Halis niyetle ve abdestli olarak kuranı kerimin arapça metninden okundugunda bereketi dolar taşar.

Borcu olan, maddi sıkıntı çeken, işlerini düzeltemeyen her müslümana mollacami.com adresi olarak vakıa suresini okumasını tavsiye ediyoruz. Rabbim bütün kapıları açacaktır. Bu yazıyı okuduktan sonra VAKIA SURESİ okuyan kardeşlerimizden kücük bir ricamız var. Böyle bir sır dolu sureden haberdar ettiğimiz için sureyi okuduktan sonra sizlerin okumasına vesile olduğumuz için bizim için de dua ediniz.

* * *

Vakıa suresi ile alakalı bir ziyaretçimizin bize gönderdiği gerçek yaşanmış bir hikaye:

Biz ailece çok kötü günler geçiriyorduk.Bir arkadaşım bana bu duayı söyledi bende okumaya başladım 29 gün sonra eşimin işleri inanılmaz ölçüde değişti.etrafımızdakiler bile bize şaşırdı bunu diliyle bile söylediler ne yaptınız işleriniz böyle inanılmaz seviyeye çıktı dediler.

bizim bankalara 80 etrafımıza 50 toplam 200 yüzbin tl yakın borcumuz vardı.mucize oldu sanki.9 ayda hepsi biti borçlarımızın.

eşim birinin yanında çalışıyordu kendi işini kurdu ve şimdi çok şükür işleri çok iyi ben hergün okuyorum o duayı.bana arkadaşım dediğinde bir umut dedim kendi kendime.boşanma dercesine gelmiştik ve çok zor durumdaydık şimdi ev bile aldık.

sayın kardeşlerim inanın mucize bu dua.

evli olanlar eşide okusun.en yakın zamanda faydasını göreceksiniz.öyle mutluyuz ki şimdi öyle büyük huzurumuz varki.

ben bu duayı okumaya başladıktan sonra eşim içkiyi bıraktı.evinize huzur doluyor.çok acil okuyun lütfen bu duayı

bende çok sıkıntıdayım vakia suresini okuyunca bile huzur buluyorum

bu arkadaşla irtibata geçebilirmiyim

bu dunyada borçlu olmak kadar kotu bişey yokmuş kardeşler Allah rızası dualarınıza bizleride katın Allah kabul etsin....

Rabbime sonsuz hamdolsun ki bu siteyi buldum tevafuken.Cok zor zamanlardan geciyorum ruhumda cok derin buhranlar yasiyorum.Rabbimin emaneti olan oglumun gozlerine bakiyorum teselli bulabilmek icin.Bugun Vakia suresine basliyorum insallah dua buyrun bu kardesinize.

öğretmenim .aile ve maddi işlerim bozuldu. bankalara 80 milyara yakın borcum oldu ödeyemedim kredi kartları ve tüketici kredileri ni ödeyemiyorum çıldıracak gibiyim .intihart etmeye düşünüyorum bu vakia suresi ile ilğili anlatılanları okuyunca başladım ama .bakalım artık inşallah faydasını görürüz.bu yazıda yazanlar gibi inşaşlah gerçek olur.Biz ailece çok kötü günler geçiriyorduk.Bir arkadaşım bana bu duayı söyledi bende okumaya başladım 29 gün sonra eşimin işleri inanılmaz ölçüde değişti.etrafımızdakiler bile bize şaşırdı bunu diliyle bile söylediler ne yaptınız işleriniz böyle inanılmaz seviyeye çıktı dediler.bizim bankalara 80 etrafımıza 50 toplam 200 yüzbin tl yakın borcumuz vardı.mucize oldu sanki.9 ayda hepsi biti borçlarımızın.eşim birinin yanında çalışıyordu kendi işini kurdu ve şimdi çok şükür işleri çok iyi ben hergün okuyorum o duayı.bana arkadaşım dediğinde bir umut dedim kendi kendime.boşanma dercesine gelmiştik ve çok zor durumdaydık şimdi ev bile aldık.sayın kardeşlerim inanın mucize bu dua.evli olanlar eşide okusun.en yakın zamanda faydasını göreceksiniz.öyle mutluyuz ki şimdi öyle büyük huzurumuz varki.ben bu duayı okumaya başladıktan sonra eşim içkiyi bıraktı.evinize huzur doluyor.çok acil okuyun lütfen bu duayı.ÇOK ÇARESİZ İM.

BORÇLARIMI SIKINTILARIMI AŞABİLMEM İÇİN BENİ DUA EDİN ARKADAŞLAR .

Kur'an-a sımsıkı sarılalım çünkü O, bir ipe benzer. . Diğer ucundan Allah tutuyor ipin, Diğer ucundan neden biz tutmayalım ki. .
Allah'a emanet olun. .

ARKADAŞLAR 2009 YILINDA BİR ANAOKULUNDA ANAOKUL ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORDUM SINIF ÖĞRETMENİ OLMAMA RAĞMEN...FAKAT ANAOKULUNUN SAHİBİNİN EŞİ BENİ O İŞ YERİNDE İSTEMEDİ VE BENİ SINIFTAN ALDI.BİRİNCİ DÖNEMİN BİTMESİNE BİRKAÇ AY VARDI VE BEN ORADA SEKRETER MASASI GİBİ KENARDA BİR MASADA OTURUP DURUYORDUM:( ATAMAMI BİLE YAPMAMAMŞLARDI VE BENİ ŞUBAT AYINDA İŞTEN ÇIKARACAKLARDI O KADAR ÇARESİZDİMKİ EVDE DOĞAL GAZ 250 TL GELMİŞTİ.BABAM HAYATTA OLMADIĞI İÇİN DUL MAAŞI İLE BU PARALARI ANNEMİN ÖDEYEMEYECEĞİNİ FARK ETMEYE VE SOĞUKTA YAŞAYAMAYACAĞIMIZI ANLAMAYA BAŞLAMIŞTIM KENDİME BİR İŞ BULMAM GEREKİYORDU FAKAT İKİNCİ DÖNEMDE SINIF ÖĞRETMENİ OLARAK İŞ BULMAKTA ÇOK ZORDU ÇÜNKÜ HERKES İŞİNİN BAŞINDA İDİ.BÖYLE BİR DURUMDA BEN DE HERGÜN YASİN,VAKIA,AMME VE TEBAREKE DUALARINI OKUMAYA BAŞLADIM.ÖYLE Kİ ANAOKUL ÖĞRENCİLERİNİ ÖĞRETMENLERİ UYKU ODALARINDA UYUTURKEN ONLARLA BİRLİKTE UYURLARDI VE BENDE ORADA O KARANLIKTA CEP TELEFONUMUN IŞIĞI İLE OKURDUM BU DUALARI SONRA BİR AKŞAM GAZETEDE BİR İLAN GÖRDÜM SINIF ÖĞRETMENİ ARIYORLARDI VE BENDE O İLANA BAŞVURDUM AMA İNANAMAYACAKSINIZ AMA ALLAH'IN İZNİ İLE O İŞE GİRDİM EVİMİZİ ANNEMLE TAŞIDIK O İŞE YAKIN YERE VE EVİMİZİN KİRASI DA ÇOK PAHALI OLMADIĞI GİBİ HERGÜN KALORİFER MERKESİ SİSTEM YANIYORDU ANNEM HİÇ ÜŞÜMEMİŞTİ:)))))ÇÜNKÜ ANNEM BEN OKULA GİDİNCE KALORİFERİ KISIYOR VE SOĞUKTA OTURUYORDU.HERKESE BU MÜBAREK DUALARI HERGÜN OKUMALARINI TAVSİYE EDERİM.

Sevgili Peygamberimiz vakia süresi zenginlerin süresi buyuruyor. Çocuklarınıza ve eşinize öğretiniz diye tavsiye ediyor.
2011 Yılında bende her aksam yasin ve vakia suresini okumaya başlamıştım..Yaklaşik olarak 20 gün sonra işyerinde terfi ettim ve maaşıma da zam yapmışlar. (Böyle bir beklentim yoktu ve bu işe mesai arkadaşlarımda şaştı, arkadaşlarada bu zammın yöneticilerden değil, Vakia süresini okumamdan kaynaklandığını söyledim) Allaha emanet olasınız, dua bekliyorum.

Semih

ben belediyede çalışıyorum.yaklaşık 2 sene önce durumumuz iyiydi ama benim hatalarım yüzünden şu an borç batağının içine girdik.bu siteyi 3 aydır takip ediyorum vede bütün borçla ilgili ve büyük duaları nezaman boş kalsam okuyorum.aslında işim çok güzel ama aldığım para borçlara bile yetmiyor.bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazende allah mutlaka bizi bu durumdan kurtarır diyorum.bazen düştüğüm bu durumdan hayırda çıkarıyorum çünkü çaresiz kalmasaydım belkide islamın bu güzelliklerini görmezdim.sizce ben bu durumdan kurtulabilirmiyim bizim içinde lütfen kardeşlerim dua edermisiniz.allah hepinizden razı olsun.

bu bir ALLAHIN lutfudur insanlara

mrb lütfen bana dua ediverirmisiniz. bir kaç ay sonra düğünüm olucak inşallah ama borcumuz çok nasıl kalkıcam bu işin üstesinden bilmiyorum hep dua ediyorum allaha başka bişi elimden gelmiyor çünkü. sizlerde dua edin lütfen.

Nasıl oluyor da insan bir anda mucize olarak 200 tl borç ödüyor ve bide ev alıyor. Allah hepimize akıl vermiş. Böyle hikayelere umutsuz olan sıkıntısı olan insanlar çabuk inanır. Günah...Allah istediğine istediğini verir bir dua mucizeler yaratmaz...Çalışmak çabalamak kendine ve başarıya inanmak kazandırır.

İnandıktan sonra neden olmasın? Nasıl mı olacak? TİCARET yaparak.. Riski göze alarak.. Cesaret ederek. Bunların hepsi gerçek kardeşim. Buradakiler sadece buz dağının görülen tarafı..

Herşey inanmakla başlıyor..

arkadaşlar yıllardır çalışıyorum ama ilk defa karşıma yükselmem için bi fırsat çıktı yalvarıyorum size benim bu işte yükselmem için dularınızı esirgemesseniz çok mutlu olurum ALLAH hepinizden razı olsun RABBİM hepinizin gönlüne göre versin selametle kalın:)


Kategoriler

- Başarı - Eğitim - Kişisel Gelişim - Hedef - Ticaret - Muhammed Bozdağ - İletişim - Nasihatler - Kariyer - Dua - Para - istemek - çalışmak - İslam - Abdülhamid Han - iş hayatı - Haber - Ekonomi - Osmanlı Sultanları - Rizik - Karar - Meslek - Osmanlı - Zaman Yönetimi - şükür - Motivasyon - Liderlik - Hedef Belirlemek - II. Abdülhamid Han - alışveriş - Para Kazanmak - istek - Arastirma - Osmanlı Devleti - yaşam - çalışmanın hedefi - Kriz - Hikayeler - Sorumluluk - İşsizlik - özgüven - Dünya Hayatı - Zaman - Nimete şükretmek - İslami ölçüler - içtenlik - duanın kabulü - İmaj - Modelleme - Helal Kazanç

MollaCami.Com